Mis nooit meer een deal dankzij Jumpseat Alert

flrvt
flrvt
edited november 2016 in Jumpseat mededelingen
Tagged:

De beste deals leven niet lang. We hebben al voorbeelden gezien van super gekke deals die maar een paar minuten online stonden voor ze verdwenen waren. Om die reden hebben we een systeem ontwikkeld waarmee jullie zo snel mogelijk op de hoogte zijn van uitzonderlijke deals.

Wat is een uitzonderlijke deal? Dat is moeilijk te definiëren, maar meestal gaat het om error fares of mistake rates. Zo'n deals komen we gewoonlijk maar 1-2x per maand tegen.

Jumpseat Alert Telegram Channel

Telegram is een messaging systeem met apps voor iOS, Android, Windows, Mac etc. Het werkt net zoals de tegenhanger Whatsapp met je GSM nummer.

Jumpseat heeft een Telegram Channel opgericht waar automatisch de beste deals (zogenaamde 'alerts') in verschijnen. Om je in te schrijven op deze alerts doe je het volgende:

Het systeem stuurt automatisch alerts uit op basis van topics hier op het forum met de tag 'alert'. Dit doet het wel enkel als de auteur van het topic op onze whitelist staat (om spamming te voorkomen). Als je hier al eens deal post en graag ook alerts zou uitsturen, stuur maar een DM en dan voegen we je toe!

SMS notificaties

Omdat niet iedereen altijd online is of push notificaties kan ontvangen, zijn we ook SMS notificaties aan het testen. Als je geïnteresseerd bent in SMS notificaties, stuur me even een DM en dan kan je mee testen.

Edit 13/10: Problemen met notificaties op Android devices

Belangrijke opmerking voor gebruikers van Android-toestellen van het merk Huwawei of Xiaomi:

@bhermans said:
Uit de Telegram FAQ (https://telegram.org/faq#notification-problems):
NOTE: Huawei and Xiaomi devices have evil task killer services that interfere with the Telegram notification service. For our notifications to work, you need to add Telegram to allowed apps in those devices' security settings.
Huawei: Phone Manager App > Protected Apps > Add Telegram to the list.
Xiaomi: Services > Security > Permissions > Autostart, find Telegram and enable autostart.

Tagged:
Sign In or Register to comment.

Hoi!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!