Miles & Less: aanpassingen bij M&M

Christophe
Christophe
edited oktober 2015 in Airline loyalty

Volgens een artikel op loyaltylobby zou lufthansa vanaf 1 januari wijzigingen doorvoeren in hun getrouwheidsprogramma. Daarbij zou elke euro betaald met een m&m credit dard nog maar een halve award mile opleveren. Zou dit enkel geldig zijn voor Duitsland of worden de Belgische credit cards ook getroffen?

Berichten

 • flrvt
  flrvt

  Voorlopig is er nog niets bekend over de impact hiervan op Belgische co-branded kredietkaarten.

  Deze maatregel volgt op de beslissing van de Europese commissie om de transactiekosten (die nu meestal door de handelaar wordt gedragen of doorgerekend) bij betaling met kredietkaart te beperken, de zogenaamde EU Interchange Fees Regulation.
  Dit treft echter het verdienmodel van deze co-branded kredietkaarten, dus is de beslissing om de mijlen die met deze kaarten verdiend kunnen worden te verlagen niet onverwacht. Gelukkig zijn de meeste American Express kaarten uitgesloten in deze regelgeving, dus er valt een geringe impact hiervan op co-branded Amex kaarten te verwachten.

  Belgische houders van een co-branded kredietkaart kunnen dus beter ervan genieten zolang het nog kan, en uitkijken naar een American Express waar je mijlen mee kan verdienen.

Sign In or Register to comment.

Hoi!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!